Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs CCNA Security
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursul CCNA Security constituie urmatorul nivel de specializare pentru cei care doresc o aprofundare a cunostintelor dobandite in urma cursului de CCNA, curs care va ajuta absolventii sa intampine cererea de specialisti in domeniul securizarii retelelor, aflata in continua crestere.

Continutul abordeaza o introducere in conceptele de securitate si acopera aptitudinile pentru instalarea, monitorizarea, depanarea dispozitivelor unei retele destinate intretinerii integritatii si nu il ultimul rand capacitatea de a mentine confidentialitatea si valabilitatea datelor si a dispozitivelor de retea.

Acest curs se adreseaza specialistilor din IT care vor sa-si extinda sau sa adauge noi competente de specialitate tehnologica (competente de securitate) in aria lor de expertiza.

CCNA Security isi propune sa dezvolte o intelegere profunda a principiilor de securitate a retelei avand la dispozitie instrumentele si configuratiile necesare.

Cursul include urmatoarele concepte:

* Protocol Sniffers/Analyzers
* TCP/IP programele utilitare comune desktopului
* Cisco IOS Software
* Cisco VPN Client
* Packet Tracer
* Web Based Resourcers

Laboratoarele hands-on ofera experienta practica, sunt incluse de asemenea si laboratoare procedurale de depanare care ofera adevarate provocari privind competentele de integrare si construire a unei retele.

Competente

* implementarea AAA pe dispozitive de retea
* implement site-to-site IPSec VPNs
* atenuarea amenintarilor de retea folosind ACLs
* atenuarea atacurilor asupra retelelor
* securizarea dispozitivelor de acces la retea

Certificari

Cursul CCNA Security pregateste studentii pentru examenul de certificare Cisco IOS Network Security (IINS), (640-553) ducand la certificarea Cisco CCNA Security.

Certificarea CCNA Security poate demonstra abilitati in dezvoltarea securitatii unei infrastructuri, capacitatea de a recunoaste amenintarile si puncetele slabe ale unei retele fiind astfel capabil sa le previna eficient.

Cariere

CCNA Security ajuta studentii care intentioneaza sa inceapa o cariera, sa-si consolideze cunostintele sau sa se specializeze intr-un domeniul al IT-ului ca de exemplu securitatea retelelor.

Curriculum-ul pune accent in primul rand pe experienta practica, care determina dezvoltarea unor competente absolut necesare in diferite domenii de specializarare existente la locul de munca cum ar fi:

* Specialisti in securitatea retelelor
* Administratori de securitate
* Ingineri de suport privind securitatea retelelor

CCNA Security este un curs cu orientare catre cariera, accentul punandu-se pe experienta practica care ajuta studentul sa-si dezvolte aptitudinile, gandirea critica si abilitatile necesare in rezolvarea problemelor complexe de intelegere a conceptelor si protocoalelor folosite pentru securizarea unei retele.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura